top of page

MĂNĂSTIREA NEGRU VODĂ

1.

Mănăstirea Negru Vodă este cel mai important ansamblu monastic din Muscel și un loc plin de semnificație pentru istoria românilor.

Semnificativ în ce fel?  Urmează să descoperi în cadrul poveștii acestui loc: ”Călătorie prin istoria Țării Românești - popas la Mănăstirea Negru Vodă”.

BĂRĂȚIA SF. IACOB

2.

Ești pe cale să descoperi povestea a peste 700 de ani de istorie catolică la Câmpulung. Prezența catolică a marcat acest oraș, contribuind semnificativ la caracterul inedit al urbei. Inedit în ce fel? Pregătește-te să afli prin intermediul unor activități interactive.

ISTORIA ARO

3.

Descoperă Istoria ARO la Muzeul Automobilului Românesc din Câmpulung Muscel!

Aici este cel mai potrivit loc pentru a afla povestea automobilului care a dus numele României într-un număr impresionant de destinații de pe glob, creând chiar, din loc în loc, grupuri de adevărați și împătimiți fani.  

De ce PAS CU PAS prin Câmpulung

Trasee variate

Acordăm atenție unui număr semnificativ de obiective istorice și arhitecturale din oraș, pe care le vei regăsi integrate în șase trasee de explorare.

Acces gratuit

Aplicația poate fi descărcată pe telefonul tău mobil fără niciun cost, traseele de vizitare fiind disponibile oricui, indiferent de sistemul de operare.

Informații interesante

Poți descoperi povestea locurilor speciale din Câmpulung integrată direct în cadrul traseelor de explorare a orașului, fără a mai fi nevoie să apelezi la un ghid.

Activități interactive

Explorarea orașului este cu atât mai interesantă cu cât vei fi implicat într-o serie de activități care te vor pune la încercare, adăugând o notă de dinamism vizitei tale.

COMORI ARHITECTURALE NEOROMÂNEȘTI

4.

Câmpulung Muscel are peste 110 monumente istorice, dintre care bună parte sunt clădiri de patrimoniu în stil neoromânesc. Ești așadar în locul perfect pentru a explora acest curent arhitectural! 

ARHITECTURA LUI IONESCU - BERECHET

5.

Arhitectul Dimitrie Ionescu-Berechet este autorul a peste 400 de proiecte arhitecturale de o mare varietate răspândite în toată țara, iar 119 dintre acestea se regăsesc în Câmpulung.

Descoperă povestea vieții și operei arhitectului care a marcat peisajul urban al orașului!